Presentatie van uw woning

You never get a second chance to make a first impression!

Huizen verhuren, dat doet u vooral via internet. En waarmee maakt u de meeste indruk? Juist, met perfecte fotografie. De tijd dat u een huis kon verhuren op basis van een paar zelf geschoten foto’s is voorbij. Huizenzoekers verwachten kwalitatief hoogwaardige fotografie. Ze kunnen op internet in één klik een woning bekijken, maar klikken net zo makkelijk door naar het volgende object. In samenwerking met ProfitTrailer heeft Principle Properties daarom de volgende pakketten samengesteld:

pakkettenoffical3

Bekijk hier de uitgebreide brochure!

Met 360 graden fotografie maak je het verschil

360° fotografie geeft een goed gevoel van de ruimtelijkheid van een woning en bevat veel meer informatie dan een platte foto, omdat het mogelijk is de ruimte uit meerdere invalshoeken te bekijken. Dit komt het dichtst bij de beleving van zelf in een ruimte staan. Dat wordt versterkt door het feit dat de 360° foto’s full screen te bekijken zijn.

PVartikel1

Foto videoslider voor YouTube

Bewegende beelden houden de aandacht beter vast dan stilstaand beeld, daarom is de fotoslider een perfecte tool. In een fotoslider komen alle foto’s namelijk in voorbij als in een diavoorstelling, en wordt ook ingezoomd op de foto’s. Met het gebruik van een fotoslider vermindert u de kans dat potentiële huurders weer weg klikken.

Vastgoedvideo

Een video bij uw presentatie op internet brengt de sfeer van de woning en de directe omgeving over. Met een video kunt u inzoomen op de mooiste en belangrijkste aspecten van het te verhuren object, zoals het uitzicht, de lichtval of authentieke elementen. De online kijker ervaart zo de sfeer optimaal en krijgt een voorproefje op de werkelijke bezichtiging.

2D & 3D Plattegronden

Het is niet altijd eenvoudig om de indeling van een woning goed te laten zien. Met een professioneel getekende plattegrond krijgt u de indeling helder op papier, én kunt u de kijkers inzicht geven in de mogelijkheden van de woning. Met de plattegrond is in één oogopslag duidelijk wat de potentie van het pand is. Net als bij de panoramafotografie trekken woningen waar een plattegrond is bijgevoegd meer kijkers op internet.

pvartikel3official

 

Vastgoedvideo voor bijzondere woningen

Een video bij uw presentatie op internet brengt de sfeer van de woning en de directe omgeving over. Met een video kunt u inzoomen op de mooiste en belangrijkste aspecten van het te verhuren object, zoals het uitzicht, de lichtval of authentieke elementen. De online kijker ervaart zo de sfeer optimaal en krijgt een voorproefje op de werkelijke bezichtiging.

Wilt u graag ook een mooie presentatie bij de advertentie van uw woning? Vraag hier om gratis advies!