Makelaarsborrel met Principle Properties

Door deze borrel hebben wij de kans gekregen elkaar beter te leren kennen en kunnen wij meer waarde bieden aan elkaar, huiseigenaren en huurders; Door het bundelen van onze kennis en kracht hebben potentiële huurders een groter aanbod huurwoningen en huiseigenaren hebben een groter bereik onder potentiële huurders.

Afgelopen vrijdag 08 juli heeft Principle Properties met een aantal partners geborreld op de wateren van Amsterdam. Terwijl de zon scheen en de stemming erin zat, voer het bootje ons langs de prachtige en welbekende grachtenpanden. Rond half 6 kwamen de partner makelaars aan op het kantoor van Principle Properties, vanwaar we op de boot stapten. Op de boot stond de drank koel, de hapjes klaar en de muziek aan. Er werd gezellig gepraat, geborreld en later op de avond werd er zelfs gedanst!

De reden voor deze borrel op het water is het vieren van de samenwerking met een selectie van verschillende partners. Het werd een gezellige en memorabele avond waar de volgende dag nog lang over is nagepraat… Principle Properties is van plan dit soort borrels vaker te organiseren zodat wij elkaar op een ontspannen manier leren kennen en kunnen wij elkaar, huiseigenaren en (potentiele) huurders sterken via samenwerking.