Huurwoningen in Amstelveen

Huurwoningen Amstelveen

Amstelveen is in 2003 verkozen tot de meest aantrekkelijke stad van ons land, mede gebaseerd op deze punten: Uitstekende bereikbaarheid, veilig en cultuurrijk. Daarnaast grenst de Noord-Hollandse plaats aan Amsterdam, wat voor de ligging van de plaats een groot pluspunt is. Amstelveen heeft ook het aantrekkelijke Stadshart, een centrum met alle voorzieningen die je je maar kunt wensen. Hierbij valt te denken aan een kantoren, een groot winkelcentrum, horeca, en dergelijke.

Een aantrekkelijke stad voor expats

Dat Amstelveen ook aantrekkelijk is voor expats, dat blijkt wel uit het feit dat er veel Japanners wonen. Dit is te danken aan de diverse hoofdkantoren van menig groot Japans bedrijf die hier te vinden zijn. Ook grote Nederlandse bedrijven hebben al de vele voordelen ondervonden van deze plaats, denk aan KLM en KPMG. Daarnaast is Amstelveen doorgaans de plaats waar veel medewerkers die in Amsterdam of Schiphol werken een slaapplek hebben. Amstelveen is nog steeds groeiende en zal de komende jaren onverminderd populair blijven, zo is de verwachting.

Binnen één klik het actuele aanbod

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte huurwoning, dan kun je goed slagen bij Principle Properties. Wij hebben een ruim aanbod. Middels de zoekfunctie is het eenvoudig zoeken. Je selecteert welke locatie je voorkeur heeft, de richtprijs, de beschikbaarheid en desgewenst het aantal slaapkamers. Binnen één klik zie je gelijk de actuele mogelijkheden. Maak kennis met onze professionele diensten.