Huurwoningen in Amsterdam

Amsterdam in het kort

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en is gelegen in Noord-Holland.  Amsterdam heeft een haven en die is bereikbaar via het Noordzeekanaal en die is aangesloten op de Noordzee. Amsterdam heeft ruim 790.000 inwoners en beschikt over 527.864 woningen. De naam Amsterdam is afgeleid van de ligging bij een aangelegde dam in de Amstel in de dertiende eeuw. In de Gouden Eeuw groeide Amsterdam uit tot één van de belangrijkste handelssteden ter wereld. Amsterdam kreeg rond 1300 stadsrechten. Door de grote groei van het inwonersaantal in Amsterdam rond de 17e eeuw, het inwonersaantal groeide tot ruim 200.000, was uitbreiding van de stad noodzakelijk. Mede hier dankt Amsterdam haar mooie grachtengordel aan.

Aantrekkelijke huurwoningen

Amsterdam is een stad die onverminderd aantrekkelijk blijft voor de verhuurmarkt. Amsterdam is in 2014 uitgeroepen tot de beste stad voor expats om te wonen en leven. De reden hiervoor is de combinatie van het jeugdige karakter van Amsterdam en haar historie. Het wordt gezien als een stad waar je ooit in je leven gewoon moet hebben. En daar kan men best wel eens gelijk in hebben.

Binnen een paar stappen de mooiste huurwoningen

Bent u op zoek naar een mooie huurwoning? Via Principle Properties vindt u binnen een paar eenvoudige stappen de mooiste huurwoningen. U kunt rekenen op een actueel aanbod van huurwoningen dat in alle opzichten bij u past. U stelt met de handige zoekfunctie namelijk zelf de criteria in waaraan het appartement dient te voldoen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuur van appartementen zijn wij in staat om huurders en verhuurders op eenvoudige wijze met elkaar in contact te brengen.