Huurwoningen in Rotterdam

Huurwoningen in Rotterdam

De stad ging in de Tweede Wereldoorlog gebukt onder Duitse bombardementen die voor een enorme schade hebben gezorgd. Het hele centrum was met de grond gelijk gemaakt. Vanaf de ‘50’s is Rotterdam in snel tempo weer opgebouwd. Rotterdam staat uiteraard bekend om de riante haven, welke jarenlang tot de grootste van heel Europa behoorde. Met een lengte van wel 40 kilometer is het voor te stellen dat de haven een belangrijke spil is op het gebied van werkgelegenheid.

Rotterdam is voor nationaal als internationaal van groot belang

De haven van Rotterdam heeft een uitstekende bereikbaarheid, mogelijk gemaakt door het grenzen aan de zee. Jaarlijks verwerkt de havenstad circa 100.000 binnenvaartschepen en ruim 27.000 zeeschepen. Samen zijn ze goed voor een aanvoer van zo’n 321 miljoen ton en een afvoer van 140 miljoen ton. Er werken circa 175.000 arbeiders in en rond de haven. De omzet van de havenstad is nog steeds stijgende. Rotterdam is ook de vestigingsplaats van talloze grote bedrijven, zoals Unilever en Robeco. Vele van deze bedrijven bevinden zich in de naburige omgeving van de haven. Rotterdam heeft verschillende mogelijkheden van openbaar vervoer én een eigen vliegveld.

Snel de beste huurwoningen vinden

Rotterdam biedt veel mogelijkheden voor expats. Wij laten je graag kennismaken met deze mogelijkheden. Via onze website houden we je op de hoogte van de beschikbare huurwoningen. Deze zijn vergezeld van de gewenste noodzakelijke informatie en verduidelijkende foto’s. Dankzij de handige zoekfunctie kun je snel zoeken in ons aanbod.