Kantoorruimte te huur in Amsterdam

De kantoorruimte is verhuurd

63 m² – 1200 euro inclusief

Locatie

De kantoorruimte is gelegen in het centrum van Amsterdam, schuin tegenover Artis, aan het water, nabij de IJ-tunnel. Op loopafstand van het Entrepotdok ligt het Centraal Station. De buurt is een mengeling van levendigheid en rust, er zijn genoeg restaurants en cafés te vinden, maar er zijn genoeg plekjes om je even terug te trekken uit de werkhectiek bv aan de steigers aan het water.

Kantoorruimte

Het Entrepotdok is een unieke locatie en heeft een fraai uitzicht over het water. Op loopafstand vindt u onder andere de Hortus Botanicus en het Waterlooplein. De ruimte, een voormalig pakhuis, kenmerkt zich door de goede indeelbare ruimten en hoge plafonds, waarbij zowel aan de voorzijde alsmede aan de achterzijde veel daglicht toetreedt.

In dit karakteristieke en elegante pand is een ongemeubileerde kantoorruimte beschikbaar van 63m2 op de eerste etage voor €1200 per maand met een doorlopende opzegtermijn van 3 maanden.

In de entree bevindt zich een bemande balie die indien gewenst gedeeld zou kunnen worden. Afspraken hierover zullen in overleg en op basis van de wensen van de huurder worden afgestemd.

Parkeergelegenheid

Volop parkeergelegenheid voor de deur. Tevens kunnen er bij Artis zogeheten uitrij kaartjes worden gekocht zodat ook gebruik van het Artis parkeerterrein een mogelijkheid is.

Bereikbaarheid

Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, door de nabije ligging van het Centraal Station. Diverse buslijnen rijden vanaf het Centraal Station via de Prins Hendrikkade, welke op loopafstand ligt van het Entrepotdok. Tram 9 en 14 stoppen nabij Artis, vanaf deze halte is het 4 minuten lopen.

Met de auto eveneens goed bereikbaar via de IJ–tunnel of de ring A10 (afslag S114) en tevens via de S100.

Voorzieningen

Het object zal worden opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
• Aparte vergaderruimte
• Internet verbinding
• Centrale verwarming
• Keuken (gedeeld)
• Vloerafwerking
• Verlichting
• Toilet

Heeft u vragen of wilt u langskomen om de kantoorruimte te bekijken?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

1 kantoor-entrepotdok kantine entrepotdok meetingroom-entrepotdok