Over Ons

Bij Principle Properties is uw woning in goede handen

Principle Properties is een toonaangevende verhuurorganisatie voor eigenaren met woningen in de Randstad. Wij hebben het laatste decennium een groot en solide netwerk opgebouwd bestaande uit internationale bedrijven, verhuurwebsites en partnermakelaars.

Principle Properties onderhoudt met hulp van haar partners nauw contact met HR afdelingen en relocation kantoren. Door de professionele woningpresentatie en het wijdverspreide aanbod zijn er veel makelaars die graag met ons samenwerken. Wij verhuren gestoffeerde of gemeubileerde huurwoningen snel en professioneel. Zo’n 80% van onze woningen wordt verhuurd aan expats en een groeiend aandeel bestaat uit hoogopgeleide Nederlanders.

Wij hebben een gespecialiseerde online marketing afdeling. Als u via Principle Properties uw woning verhuurt, dan zorgen wij dat uw woning te vinden is op 11 expat gerelateerde websites en 15 Nederlandse verhuurwebsites. Daarnaast promoten we alle woningen ook via social media. Uw woning wordt optimaal gepresenteerd, volgens de laatste technieken. Indien u dat fijn vindt, dan houden we u op de hoogte van de bezichtigingen die u heeft gehad in uw woning door middel van een korte email met feedback van de geïnteresseerde.

Principle Properties heeft een kantoor in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. We hechten de grootste waarde aan optimale bereikbaarheid. Vandaar ons locatie onafhankelijk 085-nummer: 085 273 67 30. U kunt ons uiteraard ook bereiken per e-mail.

Wij zijn de expat-verhuurspecialist en zorgen ervoor dat u een maximaal rendement kunt realiseren op uw huurwoning.

Ons team staat voor u klaar

Associate member of the ARPN