Verhuren aan expats in Amsterdam?

verhuren aan expats amsterdam

Het verhuren aan expats blijkt een schot in de roos te zijn en heeft tegelijkertijd een meerwaarde voor de stad. Waarom is het verhuren aan expats zo in trek?

Amsterdam is “the place to be” voor de expat. Volgens onderzoek blijkt dat de stad Amsterdam enorm populair is als vestigingsplaats voor expats. Er liggen dus veel kansen voor verhuurders op dit gebied, gezien de blijvende (en groeiende) vraag naar woningen. Verhuren aan expats in Amsterdam is een kans die voor het oprapen ligt.

Verhuren aan expats biedt zekerheid

Verhuren aan expats biedt zekerheden. Veel expats zijn werkzaam bij één van de internationale bedrijven in Amsterdam. Expats zijn veelal hoogopgeleide mensen die voor hun werk ons land aandoen. Het overgrote deel blijft slechts tijdelijk. Daarnaast kunnen expats veelal eenvoudig de huur opbrengen. Er is met name vraag naar gemeubileerde of gestoffeerde woningen, zodat expats gelijk hun intrek kunnen nemen. Verhuren aan expats in Amsterdam wint dus niets voor niets aan populariteit.

Is uw woning al expat proof?

Voelt u wel wat voor verhuren aan expats in Amsterdam? Dan is het goed om te weten waar uw woning aan dient te voldoen.

  • Ten eerste dient de woning representatief te ogen, alsof er nog niet eerder iemand anders in heeft gewoond.
  • Ten tweede heeft een gemeubileerde of gestoffeerde woning de voorkeur.
  • Ten derde dient de woning voor minimaal 6 maanden beschikbaar te zijn. Expats verlangen namelijk wel enige vastigheid en hebben vaak een 6 of 12 maanden werkperiode in Nederland.

Wist u dat een woning in Amsterdam door ons gemiddeld binnen 1.5 week wordt verhuurd? Vraag snel gratis verhuuradvies.

Wij verhuren onder andere aan medewerkers van

Wat verhuurders over ons zeggen

Ik wil hierbij toch even bedanken voor de voortvarende aanpak die Principle Properties heeft laten zien en daarmee snelle verhuring van het bovenhuis op de Nicolaas Witsenkade. Super! Ik ben er erg blij mee dat jullie dit zo snel voor elkaar hebben gekregen.

Jeff Ravelli
Verhuurder

Uitstekende service, flexibiliteit, en contact. Principle Properties werkt snel en effectief en komt haar afspraken na. Bovendien begrijpt ze mijn behoefte; als verhuurder wonend in het buitenland is dat alles waard!

Manon de Jongh
Verhuurder