Verhuren aan expats in Den Haag?

Het verhuren aan expats blijkt een schot in de roos te zijn en heeft tegelijkertijd een meerwaarde voor de stad. Waarom is het verhuren aan expats zo in trek?

Den Haag is dé expat stad van Nederland.  Door vele belangrijke internationale organisaties, bevinden zich inmiddels al zo’n 60.000 expats in de stad. Verhuren aan expats in Den Haag is voor veel verhuurders al een belangrijke bron van inkomsten geworden. Verhuren aan expats in Den Haag is een kans die voor het oprapen ligt.

Verhuren aan expats biedt zekerheid

Expats worden vaak tijdelijk naar ons land gestuurd door hun werkgever. Deze groep heeft vaak hoge posities in multinationals en internationale organisaties, brengt veel kennis mee en is koopkrachtig. Daardoor kunnen expats veelal gewoon de huur opbrengen. Expats zijn meestal overdag de deur uit en aan het werk. Dat betekent dus dat ze met name een slaapplek zoeken en uw buren weinig overlast zullen ervaren, dit in tegenstelling tot het huisvesten van studenten. Er is met name vraag naar gemeubileerde of gestoffeerde woningen, zodat expats gelijk hun intrek kunnen nemen.

Is uw woning al expat proof?

Voelt u wel wat voor verhuren aan expats in Den Haag? Dan is het goed om te weten waar uw woning aan dient te voldoen.

  • Ten eerste dient de woning representatief te ogen, alsof er nog niet eerder iemand anders in heeft gewoond.
  • Ten tweede heeft een gemeubileerde of gestoffeerde woning de voorkeur.
  • Ten derde dient de woning voor minimaal 6 maanden beschikbaar te zijn. Expats verlangen namelijk wel enige vastigheid en hebben vaak een 6 of 12 maanden werkperiode in Nederland.

Wist u dat een woning in Den Haag door ons gemiddeld binnen 2 weken wordt verhuurd? Vraag snel gratis verhuuradvies.

Wij verhuren onder andere aan medewerkers van

Wat verhuurders over ons zeggen

Ik wil hierbij toch even bedanken voor de voortvarende aanpak die Principle Properties heeft laten zien en daarmee snelle verhuring van het bovenhuis op de Nicolaas Witsenkade. Super! Ik ben er erg blij mee dat jullie dit zo snel voor elkaar hebben gekregen.

Jeff Ravelli
Verhuurder

Uitstekende service, flexibiliteit, en contact. Principle Properties werkt snel en effectief en komt haar afspraken na. Bovendien begrijpt ze mijn behoefte; als verhuurder wonend in het buitenland is dat alles waard!

Manon de Jongh
Verhuurder