Verhuren aan expats in Rotterdam?

Rotterdam is misschien wel dé stad voor expats. Het aantal internationale bedrijven in Rotterdam groeit al jaren. Bovendien kiezen expats steeds vaker voor deze stad vanwege de culturele mogelijkheden, de vele hippe restaurantjes en het bruisende nachtleven. Het is dus niet verwonderlijk dat expats zich hier snel thuis voelen. Waarom is het verhuren aan expats in Rotterdam eigenlijk zo in trek en waarom kiezen steeds meer verhuurders voor deze optie?

Verhuren aan expats biedt zekerheid

Verhuren aan expats biedt zekerheden. Zo is een expat vrijwel altijd hoogopgeleid en ze worden naar ons land verwezen door hun werkgever. Vele expats zijn werkzaam in het havengebied. Wat bekend staat als een belangrijke economische ader voor de stad. De verblijfskosten van de expat worden vaak vergoed door de werkgever. Daardoor is de kans op het ontstaan van huurachterstanden aanzienlijk kleiner.

Is uw woning al expat proof?

Voelt u wel wat voor verhuren aan expats in Rotterdam? Dan is het goed om te weten waar uw woning aan dient te voldoen.

  • Ten eerste dient de woning representatief te ogen, alsof er nog niet eerder iemand anders in heeft gewoond.
  • Ten tweede heeft een gemeubileerde of gestoffeerde woning de voorkeur.
  • Ten derde dient de woning voor minimaal 6 maanden beschikbaar te zijn. Expats verlangen namelijk wel enige vastigheid en hebben vaak een 6 of 12 maanden werkperiode in Nederland.

Wist u dat een woning in Rotterdam door ons gemiddeld binnen 2 weken wordt verhuurd? Vraag snel gratis verhuuradvies.

Wij verhuren onder andere aan medewerkers van

Wat verhuurders over ons zeggen

Ik wil hierbij toch even bedanken voor de voortvarende aanpak die Principle Properties heeft laten zien en daarmee snelle verhuring van het bovenhuis op de Nicolaas Witsenkade. Super! Ik ben er erg blij mee dat jullie dit zo snel voor elkaar hebben gekregen.

Jeff Ravelli
Verhuurder

Uitstekende service, flexibiliteit, en contact. Principle Properties werkt snel en effectief en komt haar afspraken na. Bovendien begrijpt ze mijn behoefte; als verhuurder wonend in het buitenland is dat alles waard!

Manon de Jongh
Verhuurder