Diensten voor verhuurders

Snel en zorgeloos verhuren met een goed rendement?

Vanwege werk in het buitenland, samenwonen of leegstand, kan verhuren de ideale oplossing zijn. Principle Properties organiseert het gehele verhuurtraject, van waterdichte huurcontracten tot een grondige huurderscheck.

Uw woning wordt via ons o.a. exclusief geplaatst bij Perfect Housing, onze partner met een website die maandelijks meer dan 35.000 (Engelstalige) bezoekers trekt. Ook wordt uw woning gepromoot op verschillende social media kanalen en 11 expat gerelateerde websites. Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Wij werken op basis van no cure, no pay!

Met één aanspreekpunt en een professioneel verhuurproces, verhuren we uw woning zorgeloos en snel aan een nieuwe huurder.

Door plaatsing op de 11 grootste verhuurwebsites, social media en optimalisatie in Google krijgt uw woning maximale exposure.

Onze huurders zijn professionals (expats) die tijdelijk werkzaam in Nederland. Tevens doen wij een huurders check.

Om zo snel mogelijk de juiste match voor uw huurwoning te vinden, maken wij ook gebruik van een netwerk van ruim 75 makelaars.

Expats kiezen vaak voor Rotterdam, omdat deze stad al bewezen heeft dat het open staat voor andere culturen.

Verhuren aan expats in Rotterdam

Verhuren aan expats in Amsterdam is enorm populair en heeft tegelijkertijd een meerwaarde voor de stad.

Verhuren aan expats in Amsterdam

Evenals andere belangrijke grote steden in ons land, is ook Den Haag een aantrekkelijke stad voor de expat.

Verhuren aan expats in Den Haag

Wat verhuurders over ons zeggen

Ik wil hierbij toch even bedanken voor de voortvarende aanpak die Principle Properties heeft laten zien en daarmee snelle verhuring van het bovenhuis op de Nicolaas Witsenkade. Super! Ik ben er erg blij mee dat jullie dit in de huidige tijd zo snel voor elkaar hebben gekregen.

Uitstekende service, flexibiliteit, en contact. Principle Properties werkt snel en effectief en komt haar afspraken na. Bovendien begrijpt ze mijn behoefte; als verhuurder wonend in het buitenland is dat alles waard!

Jeff Ravelli
Verhuurder

Manon de Jongh
Verhuurder