Verhuurmakelaar Amstelveen

Er zijn verschilende omstandigheden waardoor het verhuren van uw woning een goede keuze is. Denk bijvoorbeeld aan een verblijf in het buitenland. Door de globalisering van de samenleving is een aantal jaren werkervaring opdoen in het buitenland geen uitzondering meer. Een andere situatie is het hebben van twee huizen na een verhuizing en het niet, of tegen een ongunstige prijs, kwijt kunnen raken van de oude woning. Aan de andere kant zijn er veel werknemers van internationale bedrijven (expats) die in Nederland een goede huurwoning zoeken voor hen zelf en vaak ook voor hun gezin.

De perfecte match

Principle Properties, verhuurmakelaar voor de regio Amstelveen, behartigt de belangen van de verhuurder met oog voor de huurder. Een overeenkomst is namelijk pas een succes als er een perfecte match is. Uw verhuurmakelaar in Amstelveen besteed veel aandacht aan het screenen en selecteren van de juiste huurder. Gelet wordt op onder andere leeftijd en gezinssamenstelling, maar ook cultuurverschillen worden in de afweging meegenomen. Het slagen van een overeenkomst tussen huurder en verhuurder hangt af van de gemaakte afspraken. Principle Properties is goed op de hoogte is van de rechten en plichten van zowel huurder als verhuurder.
Na inventarisatie van de wensen van beide partijen kan er een match tot stand komen en is de verhuur een feit. Met voor u als huurder een minimum aan zorgen en een maximum aan zekerheden. Uiteraard wilt u ook dat de verhuur van uw woning iets oplevert. Principle Properties is goed op de hoogte van de huidige prijzen in uw regio en is transparant over de af te dragen fee bij succesvolle bemiddeling.

Contact verhuurmakelaar Amstelveen

Mocht u overwegen uw woning te verhuren dan zit u vast met vele vragen. Misschien twijfelt u over de rol van uw hypotheekverstrekker of over huurdersbescherming of heeft u een heel andere vraag. Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek, we helpen u graag!

Vind uw verhuurmakelaar met het openbaar vervoer

Ons kantoor is gunstig gelegen nabij het Amsterdam Centraal Station. Het is 20 minuten lopen vanaf het Centraal Station of 10 minuten met de bus.

  • Via de website 9292.nl kan een optimale route vanaf uw huis berekent worden

Vind uw verhuurmakelaar met de auto

  • Vind via een routeplanner met de optimale route
  • Betaald parkeren is mogelijk voor het kantoor

Openingstijden

Maandag  – 09:00-17:00
Dinsdag  – 09:00-17:00
Woensdag  – 09:00-17:00
Donderdag  – 09:00-17:00
Vrijdag  – 09:00-17:00
Zaterdag  – gesloten
Zondag  – gesloten

Adres hoofdkantoor

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam
+31 (0)85 273 6730