Verhuurmakelaar Den Haag

Uw huis in Den Haag staat tijdelijk leeg doordat u in het buitenland verblijft of misschien een andere woning heeft gekocht. Dan kunt u ervoor kiezen om uw woning tijdelijk of permanent te verhuren. Den Haag is een geliefde woonplaats voor onder andere expats die in de Hofstad te werk worden gesteld. Maak voor het verhuren van uw woning gebruik van de uitgebreide expertise van een lokale verhuurmakelaar.

Geen zorgen, geen geregel

Als u besluit om uw woning te verhuren via een lokale verhuurmakelaar in Den Haag, dan profiteert u van de expertise. Principle Real Estate maakt gebruik van de door u verstrekte informatie en gaat voor u aan de slag om een huurder te vinden voor uw woning. Het traject van verhuren wordt namens de verhuurmakelaar voor u gedaan, van een rechtsgeldig en waterdicht huurcontract tot een controle van de uiteindelijke huurder van uw woning.

Principle Properties Den Haag brengt uw woning onder de aandacht door middel van promotie op diverse binnenlandse, maar juist ook Engels georiënteerde media.

Expats als huurder

Den Haag is de thuisbasis van veel grote en kleine internationale bedrijven. Deze ondernemingen rekruteren internationale medewerkers die in Den Haag te werk worden gesteld. Vaak werken deze expats gedurende een vooraf bepaalde periode in Den Haag en zoeken een woning voor de tijd dat ze hier werken. Voor u, als verhuurder, kan deze doelgroep extra interessant zijn. Expats zijn vaak hoogopgeleide, hardwerkende huurders die een stabiel inkomen hebben. Doordat uw huurder internationaal werkzaam is en goed Engels spreekt, is communicatie goed mogelijk. Expats zijn daarnaast flexibel ingestelde huurders die goed zorgdragen voor de huurwoning waar ze in verblijven. Aan het einde van een periode in Den Haag, worden expats vaak elders in het buitenland geplaatst. U weet hierdoor wanneer uw woning weer beschikbaar is en kunt dan zelf weer gebruik maken van de woning of tijdig besluiten een nieuwe huurder te (laten) zoeken.

Kies ook voor het gemak en maak gebruik van de diensten van een verhuurmakelaar met veel kennis van de regio Den Haag.

Hieronder vindt u de routebeschrijving naar ons kantoor in Den Haag.

Vind uw verhuurmakelaar in Den Haag

Heden zullen de werkzaamheden voor onze woningen in Den Haag plaatsvinden vanuit ons kantoor in Rotterdam. Wij houden u op de hoogte omtrent de ontwikkelingen van ons nieuwe kantoor in Den Haag.

Openingstijden

Maandag  – 09:00-17:00
Dinsdag  – 09:00-17:00
Woensdag  – 09:00-17:00
Donderdag  – 09:00-17:00
Vrijdag  – 09:00-17:00
Zaterdag  – gesloten
Zondag  – gesloten