Verhuurmakelaar Rotterdam

Als huiseigenaar maakt u soms voor langere tijd geen gebruik van uw woning. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wellicht heeft u zelf inmiddels een andere huis betrokken en is de vorige woning nog niet verkocht. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat u voor langere tijd in het buitenland verblijft in verband met uw werkzaamheden. Of misschien gaat u wel een wereldreis maken! In een dergelijk geval kunt u er voor kiezen om uw huis of appartement voor een bepaalde tijd te verhuren.

Wie voor deze constructie kiest beschikt meestal niet over de benodigde contacten om een betrouwbare huurder te vinden. U bent vermoedelijk ook niet op de hoogte van de geldende wettelijke voorschriften. Bovendien, hoe zet u de afspraken met een huurder op papier en wat is de gangbare huurprijs voor uw woning? Een lokale verhuurmakelaar in Rotterdam, kan u in een dergelijk geval van dienst zijn.

Waarom een verhuurmakelaar inschakelen?

Een verhuurmakelaar brengt vraag en aanbod bij elkaar. Hij of zij zorgt voor de verhuur van de woning en het innen van de huurpenningen. U hoeft op dat gebied zelf nergens meer naar om te kijken. De verhuurmakelaar kan u ook adviseren over de regels die uw eventuele hypotheekverstrekker hanteert en u op de hoogte brengen van de wettelijke verplichtingen die een verhuurder heeft. Uiteraard is ook het beheer en onderhoud van de woning een punt dat de nodige aandacht behoeft.

Een verhuurmakelaar met kennis van Rotterdam

Een verhuurmakelaar heeft het voordeel dat hij of zij goed op de hoogte is van de plaatselijke vraag naar woonruimte. Zo zal Principle Properties gebruik maken van de zakelijke voordelen die deze stad biedt. In de Rotterdamse haven zijn immers veel bedrijven actief die werk bieden aan gespecialiseerd personeel. Deze mensen werken daar vaak op contractbasis voor een bepaalde tijd. De werkgevers zijn vaak betrokken bij het vinden van passende woonruimte.

Openingstijden

Maandag  – 09:00-17:00
Dinsdag  – 09:00-17:00
Woensdag  – 09:00-17:00
Donderdag  – 09:00-17:00
Vrijdag  – 09:00-17:00
Zaterdag  – gesloten
Zondag  – gesloten