Verhuurmakelaar Utrecht

Als u erover nadenkt om uw woning te gaan verhuren komt er veel op u af. Zo kunt u zich afvragen of u wilt verhuren aan een expat of toch liever een Nederlandse huurder? Of misschien vraagt u zich af of u de woning ook voor bepaalde tijd kunt verhuren. Dan kunt u gebruik maken van de diensten van Principle Properties, verhuurmakelaar voor de regio Utrecht.

Altijd op de hoogte

Een verhuurmakelaar helpt u bij het efficiënt verhuren van uw woning in Utrecht en houdt daarbij rekening met uw wensen. De verhuurmakelaar maakt een dossier van de verhuurwoning met alle relevante gegevens en foto’s. Hoe completer het beeld van de woning is, hoe succesvoller de zoektocht naar een geschikte huurder. Er wordt een presentatie gemaakt en uw woning wordt (inter)nationaal onder de aandacht gebracht. Uiteraard houdt Principle Properties u op de hoogte van bezichtigingen en mogelijk geïnteresseerde huurkandidaten. Of u uw woning tijdelijk dan wel permanent wilt verhuren in Utrecht, maak dan gebruik van de diensten van een verhuurmakelaar.

Verhuren aan expats in Utrecht

Heeft u er wel eens over nagedacht om uw woning in Utrecht te verhuren aan expats? Dit zijn werknemers van internationale bedrijven die voor een bepaalde periode bij een Nederlandse vestiging te werk worden gesteld. Het voordeel van het verhuren van uw woning aan deze werknemers is dat hun uitzendperiode vaak vooraf vastgesteld is en dat u weet wanneer de woning weer beschikbaar is. Expats zijn doorgaans goed opgeleide, open-minded mensen die goed voor uw woning zorgdragen. Daarnaast zijn ze gedurende hun werkzame periode verzekerd van een behoorlijk inkomen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de maandelijkse huurgelden.

Rechtsgeldige huurovereenkomsten

Principle Properties, verhuurmakelaar in Utrecht regelt voor uw verhuurwoning de huurovereenkomsten en de papierafwikkeling. U hoeft zich geen zorgen te maken over de wet- en regelgeving. Alles wordt keurig overeenkomstig de Nederlandse wet op papier gezet. Laat u zelf werk uithanden nemen en laat uw woning voor wat extra inkomsten zorgen door het zo snel mogelijk te verhuren.

Vraag advies en bekijk zelf wat een verhuurmakelaar in Utrecht voor meerwaarde kan bieden.

Vind uw verhuurmakelaar met het openbaar vervoer

Ons kantoor is gunstig gelegen nabij het Amsterdam Centraal Station. Het is 20 minuten lopen vanaf het Centraal Station of 10 minuten met de bus.

  • Via de website 9292.nl kan een optimale route vanaf uw huis berekent worden

Vind uw verhuurmakelaar met de auto

  • Vind via een routeplanner met de optimale route
  • Betaald parkeren is mogelijk voor het kantoor

Openingstijden

Maandag  – 09:00-17:00
Dinsdag  – 09:00-17:00
Woensdag  – 09:00-17:00
Donderdag  – 09:00-17:00
Vrijdag  – 09:00-17:00
Zaterdag  – gesloten
Zondag  – gesloten

Adres hoofdkantoor

Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam
+31 (0)85 273 6730